Cees van Dreumel

Persoonlijke achtergrond 52 jaar oud en getrouwd met Ingrid. Samen hebben we drie kinderen, twee dochters (Robinn en Sterre) en een zoon (Bob). Ik werk al ruim dertig jaar bij Van den Hurk Meubelen. Wij zijn gespecialiseerd in meubelen op maat. Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden, verder ski en tennis ik graag.

Als geboren en getogen Leeuwenaar vind ik Beneden-Leeuwen een fijn dorp om te wonen. Het is er ruimtelijk en groen, er heerst een gezellige dorpsmentaliteit ‘ons kent ons’ en we hebben een groot aantal voorzieningen zoals winkels, sportclubs en een zorginstelling. Daarnaast hebben we ook onze jaarlijks terugkerende, gezellige dorpsevenementen als de Dijkenloop, de kermis en de Dag/Nacht van Leeuwen.

Gemeentepolitiek Mijn interesse in de politiek is mede door mijn vader Hent van Dreumel aangewakkerd. Er werd thuis vaak over politiek gesproken, landelijk maar vooral over de dorpspolitiek. In 1994 ben ik lid geworden van de FD en later vanaf de oprichting van Partij Beneden-Leeuwen overgestapt naar Partij Beneden-Leeuwen. Deze werd toen opgericht door mijn schoonvader Johan van den Hurk.

Sinds 2014 ben ik penningmeester van FD Partij Beneden-Leeuwen. Deze bestaat uit een gevarieerde groep mensen met hart voor ons mooie dorp. Samen willen we ervoor zorgen dat Beneden-Leeuwen sterk vertegenwoordigd gaat worden in de raad. Zo kan er meer gerealiseerd worden in ons dorp en uiteraard ook in de overige dorpen in de gemeente West Maas en Waal.

Ik ben er trots op wat we de afgelopen jaren al bereikt hebben zoals de realisatie van De Rosmolen en de verbetering van de Beatrix- en Dijkstraat, het aanleggen van voorzieningen voor een evenemententerrein bij de Wiel en de bouw van het IKC.

Terug naar overzicht