Cees van Dreumel [Raadslid]

Persoonlijke achtergrond 56 jaar jong en getrouwd met Ingrid. Samen hebben we drie kinderen, twee dochters (Robinn en Sterre) en een zoon Bob. Ik werk al ruim 35 jaar bij Van den Hurk Meubelen en Interieur, een bedrijf dat gespecialiseerd is in meubelen op maat.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met vrienden en familie en ski en tennis ik graag, maar de meeste tijd ben ik druk met de werkzaamheden als raadslid.

In 2019 had ik de eer om het scepter te zwaaien over het Braoiersrijk als Prins Cees d’n Urste samen met onze dochter Funckenmarieke Robinn. Een onvergetelijk jaar, een jaar waarin je ervaart dat een carnavalsvereniging belangrijk is voor een dorp, maar ook voor de gemeente. Deze saamhorigheid is belangrijk en mooi om te zien.

Als geboren en getogen Leeuwenaar vind ik Beneden Leeuwen een fijn dorp om te wonen. Het is er ruimtelijk, veel groen en er heerst een gezellige dorpsmentaliteit, ‘ons kent ons’. Het dorp heeft een groot aantal voorzieningen zoals een gevarieerd winkelaanbod, restaurants, sportclubs, scholen en een zorginstelling. Daarnaast worden er jaarlijks verschillende evenementen georganiseerd die altijd druk bezocht worden, zoals Dijkensport, Dag van Leeuwen, Kermis en Carnaval. Iets waar ik zeer trots op ben.

Het Dorpsplatform Leeuwen heb ik in 2018 samen met een aantal inwoners opgericht, dit om samen met de Gemeente na te denken wat we meer voor de bewoners kunnen betekenen. Helaas hebben we door de pandemie nog weinig kunnen realiseren, maar daar gaat dit jaar verandering in komen en wordt er voor het eerst een kindervakantieweek georganiseerd. Iets waar kinderen en ouders erg naar uitkijken.

Gemeentepolitiek Vanaf de oprichting ben ik lid van FD Partij Beneden Leeuwen, een mooie partij. Eerst als steunend lid maar vanaf 2014 als bestuurslid/penningmeester. We hebben er samen als partij voor gezorgd dat FD Partij Beneden Leeuwen in de afgelopen jaren uitgegroeid is tot een grote gevarieerde partij met leden die allemaal het dorp een warm hart toedragen. Op dit moment hebben we ruim 60 leden waarvan 48 leden op de kieslijst staan. Daar zijn we als bestuur trots op.

Door de verkiezingen in 2018 zijn we de grootste partij geworden in de gemeente waardoor we nu Lijst 1 zijn. De partij wordt vertegenwoordigd door drie raadsleden, Ronald , Anita en ik en een fractievolger, Jan. Tevens heeft onze partij een wethouder kunnen leveren, Rob. Een mooie bezetting van de partij in het Gemeentebestuur.

Het waren 4 drukke, leerzame jaren. We kunnen de balans opmaken dat er in onze mooie gemeente veel gebeurd (is), mede door de inzet van onze partij. Zoals het opnieuw bestraten van straten en trottoirs waarbij ook aandacht is voor het groen en klimaatadaptatie, de ontwikkeling van industrieterreinen, de herinrichting van de Peel, het park bij het IKC, dat de woningbouw in het Leeuwse Veld doorgaat, hierdoor komen er meer starters- , sociale -, seniorenwoningen en woningen in de vrije sector, de inbreiding van woningen in het dorp en dat Leones een mooi nieuw complex heeft kunnen realiseren.

Ik hoop dat we de komende jaren nog meer voor ons dorp en gemeente kunnen gaan betekenen. Met de steun en stem van onze inwoners kunnen wij dingen gaan realiseren.

Stem Lijst 1 !!!!

Terug naar overzicht