Gemeenteraad neemt besluit over IKC en een veiligere oversteek voor het Leeuwse Veld

Op donderdag 2 februari is de gemeenteraad akkoord gegaan met o.a. het plaatsen van tijdelijke units voor voldoende huisvesting van de kinderen op het IKC. Daarbij is er ook groen licht gegeven om te beginnen met de voorbereidingen voor een structurele oplossing. Wat zal betekenen dat er binnen een paar jaar een uitbreiding komt op het bestaande gebouw met een passende verbinding.

Daarnaast is er besloten om de verkeerssituatie op de van Heemstraweg, ter hoogte van de ingang van het Leeuwse Veld en het Mina Kuppenpad, aan te pakken. Bij de rotonde komen o.a. signaallichten voor een veiligere oversteek. Het begin van een veiligere verkeerssituatie zal hiermee worden gerealiseerd.

Beide besluiten komen voort uit het coalitieakkoord waar onze partij de verantwoordelijk heeft genomen om beide aandachtspunten in op te nemen. Dit in het belang van goed onderwijs voor onze jongste inwoners en de veiligheid voor alle inwoners van ons dorp.

Wij zijn blij dat dit nu gerealiseerd wordt en we hiermee tegemoet komen aan onze beloftes voorafgaand aan de verkiezingen. #lekkerleveninlauwe #onderwijs #veiligheid #hetleeuwseveld


Terug naar overzicht