Agenda

12-02-2018

Even voorstellen; Startschot voor de presentatie van onze raadskandidaten via Facebook.

We beginnen vandaag met nr. 37, onze lijstduwer Ben Schonenberg. Morgen, 13 februari is het de beurt aan Wim Bull. En Aswoensdag stelt Leo van der Geijn zich voor aan het grote publiek.

27-02-2018

Ladies night

Alle vrouwen van de lijst FD Partij Beneden-Leeuwen hebben een politieke avond bij Anita.

10-03-2018

Flyeren

Vandaag gaan de leden van Partij Beneden-Leeuwen actief in ons dorpshart aan het flyeren. Het moment om spontaan het gesprek met hen aan te gaan.

21-03-2018

Begin van de Lauwse lente

Vanndaag wordt er gestemd voor een nieuwe gemeenteraad van West Maas & Waal. Vandaag hebben alle inwoners van West Maas & Waal de kans om kenbaar te maken dat ze Zelfstandig willen blijven, dat ze Toekomstgericht willen zijn, Dat ze Lekker willen** leven, ondernemen en recreëren**, dat ze Eerlijke en Passende zorg willen en dat ze worden geholpen door een Excellent opererende gemeentelijke organisatie.

10-05-2019

De Peel en Leones krijgen groen licht

Op 9 mei heeft de gemeenteraad groen licht gegeven voor het nieuwe accommodatieplan van Leones en voor de renovatie van De Peel. Leones is door FD PBL geagendeerd in het collegeprogramma. De Peel stond nog in het voorgaande, maar was ook toe door FD PBL als beleidspunt aangedragen. Natuurlijk hebben andere poltieke partijen OOK hun steun aan de beide plannen gegeven, FD PBL is van beide de initiatiefnemer.

Wij zijn blij met het binnenhalen van deze twee belangrijke onderwerpen voor Beneden-Leeuwen. We zien ook het effect van de partij die veranderde van meedoen, naar (meer) bepalend. We zijn in 2018 de grootste partij in de gemeente geworden en dat, dat iets betekent is op 9 mei bewezen.

We zijn nog niet klaar. Er staan nog mooie projecten voor Beneden-Leeuwen op stapel, Het Centrumplan en de opknap van de Zandstraat. Niet in het Collegeprogramma, maar wel een onderwerp, wat zich kan gaan voordoen, is de huisvesting van Seniorenvereniging 50+, Dat we politieke successen kunnen boeken en nu ook hebben geboekt, sterkt de partij om door te gaan.