Anita Bull-de Heus

Persoonlijke achtergrond Ik ben Anita Bull-de Heus, getrouwd met Wim en moeder van Willem Bull. Ik ben opgegroeid in Beneden-Leeuwen. Voor mijn beroep heb ik in het verleden gewerkt als receptioniste/telefoniste en managementassistente bij een autobedrijf en een bedrijf in Tuin-en parkmachines. Op dit moment ben ik verkoopster bij de damesmodezaak La Ligna. In mijn vrije tijd hou ik van lekker uit eten gaan, sauna, spinnen in de sportschool, wandelen.

Gemeentepolitiek Beneden Leeuwen en heb altijd een brede interesse voor het leven en welzijn in ons dorp gehad. Toen ik in 2014 werd benaderd om samen met Ben Schoneberg mede het stokje van Johan van den Hurk over te nemen heb ik dit met veel enthousiasme aanvaard. Helaas kwam ik slechts 13 stemmen van de kiezer tekort om zitting te nemen als 2e raadslid namens de Partij Beneden Leeuwen, maar ik kon wel als fractievolgster ons raadslid en de FD west Maas & Waal ondersteunen om het Leeuwense geluid in de gemeentepolitiek te laten klinken. Ik heb ook mede het verkiezingsprogramma mogen schrijven voor de komende verkiezingen.

Er staan veel plannen op de wensenlijst voor ons dorp. Een van die initiatieven is het evenemententerrein op de Wiel en integraal kindcentrum (IKC) Beneden Leeuwen Met name de nieuwbouw van het IKC waarborgt een brede school voor de jeugd van 0 tot 14 jaar in ons eigen dorp, welke uniek zal worden voor onderwijzend Nederland. Daarnaast is het belangrijk, dat ons winkelaanbod in het centrum van Beneden Leeuwen aantrekkelijk wordt en zal blijven voor veel initiatiefrijke ondernemers, omdat veel klandizie inmiddels afkomstig is vanuit de regio Tiel door het gratis parkeren voor de deur bij onze middenstand in ons dorp. Vandaar, dat het belangrijk is, dat ook de ontwikkeling van de logistieke Hotspot op industrieterrein te Medel in Tiel zorgt voor veel werkgelegenheid met een aantrekkingskracht voor het willen wonen in het Leeuwense Veld.

Terug naar overzicht