Anita Bull-de Heus [Raadslid]

Persoonlijke achtergrond Leuk dat u geïnteresseerd bent in mijn persoonlijke achtergrond. Aangenaam ik ben Anita Bull. Geboren in Hilversum en vanaf mijn 5e levensjaar opgegroeid in Beneden-Leeuwen. Samen met mijn man Wim en onze zoon Willem wonen wij met veel plezier in Beneden-Leeuwen. In het dagelijks leven ben ik gastvrouw bij het Waalsprong Informatiecentrum te Nijmegen waar ik mensen te woord sta over de realisatie van de uitbreiding Nijmegen-Noord.

In mijn vrije tijd wandel ik graag in het mooie Maas en Waal. Vele mooie nieuwe plekjes en wandelroutes heb ik mogen ontdekken in de afgelopen corona periode. Graag sluit ik me aan bij dorpsactiviteiten binnen onze Gemeente.

Gemeentepolitiek Ik heb ik altijd een brede interesse voor het leven en welzijn in ons dorp gehad. Toen ik in 2014 werd benaderd om samen met Ben Schonenberg mede het stokje van Johan van den Hurk over te nemen heb ik dit met veel enthousiasme aanvaard. Eerst als bestuurslid van de partij, later als fractievolger en de laatste 4 jaar als raadslid om het Leeuwense geluid in de gemeentepolitiek te laten klinken. Ik ben trots op ons team waarin ik als vrouw het Leeuwense geluid in de gemeentepolitiek mag laten horen.

Meerdere plannen hebben wij voor ons dorp de afgelopen jaren kunnen realiseren. Een van die initiatieven was het Integraal Kindcentrum (IKC) Beneden Leeuwen Met name de nieuwbouw van het IKC waarborgt een brede school voor de jeugd van 0 tot 14 jaar. Daarnaast heeft Leones een nieuw, duurzaam en toekomstbestendige voetbalcomplex afgelopen jaar eindelijk mogen openen. Ook voor de komende jaren hopen wij nog mooie plannen te mogen uitwerken van wensen die onze inwoners nodig achten.

Het tekort aan woonruimte voor zowel jongeren als ouderen in Beneden Leeuwen zal de komende jaren een van onze speerpunten zijn met bouwprojecten in het Leeuwens veld, het Leonesterrein in het dorp en de omvorming van de Heyacker. De betaalbaarheid en de kans voor onze eigen inwoners om in het dorp te blijven wonen zullen een positieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid in ons dorp. Verder zal met de wensen van onze inwoners/winkeliers een goed plan worden gestart voor de aanpak van de Zandstraat en verfraaiing van het dorpsplein. De afgelopen 4 jaar heeft de FD PBL al veel speerpunten gerealiseerd en alleen met uw stem kunnen wij de komende 4 jaar doorgaan met het realiseren van de wensen uit het dorp.

Wilt u dat wij de komende 4 jaar doorgaan met het realiseren van de wensen uit ons dorp? Stem op 14,15 of 16 maart op de enige Lauwense Partij voor de toekomst van Beneden-Leeuwen!!!!

Terug naar overzicht