Bedrijfsbezoek Van Wamel Perfect en leden vergadering

Afgelopen maandag hebben de leden van onze partij een geslaagd bedrijfsbezoek aan Van Wamel Perfect gebracht. Voorafgaand aan een kort bedrijfspresentatie door William Oomen zijn onze leden in groepen grond geleid door de fabriek. Indrukwekkend om te zien hoe het productieproces van staalplaat tot maaier en sorteermachine in deze meer dan 75-jarige bestaande Beneden-Leeuwense onderneming eraan toe gaat. De reacties van onze leden op de rondleiding en het bezoek waren dan ook zeer lovend. Na afloop werden William, Gijs en Ronnie dan ook hartelijk bedanken voor hun tijd en uitleg door onze voorzitter. Het bezoek werd als zeer geslaagd ervaren en we gaan dit als partij dan ook zeker voortzetten.

Aansluitend aan het bedrijfsbezoek hebben wij op locatie een leden vergadering gehouden. Op de agenda stonden een update vanuit het bestuur over de bestuurswisselingen en de ontwikkelingen binnen de partij, een update door wethouder Rob Reuvers vanuit het college en werd er gesproken over diverse belangrijke thema’s die spelen in onze gemeente en specifiek in Beneden-Leeuwen. Het was een constructieve vergadering met goede inbreng vanuit de leden waarbij diverse mooie ontwikkelingen maar ook uitdagingen ter sprake zijn gekomen.

De volgende leden vergadering wordt gepland na de zomer en ook hier zal dit gecombineerd worden met een bezoek aan een onderneming uit ons dorp.

Mocht u als ondernemer interesse hebben om onze partij te ontvangen? Of ben jij geïnteresseerd in de lokale politiek en zou jij eventueel lid willen worden van onze partij? Neem dan contact op met onze secretaris middels een email naar info@fdpbl.nl.

Terug naar overzicht