De kandidatenlijst van FD Partij Beneden-Leeuwen 2022-2026

Afgelopen maandag is de definitieve kandidatenlijst van onze partij ingeleverd in het gemeentehuis. Onze lijst voor de verkiezingen van 2022 bestaat uit 48 inwoners van Beneden-Leeuwen. Zoals al eerder bekend is gemaakt is Rob Reuvers de lijsttrekkers en stelt zich tevens kandidaat voor de wethouderspositie. Daar op volgen de ervaren raadsleden Ronald Orlemans, Cees van Dreumel en Anita Bull- de Heus, de huidige fractievolger Jan Hoefnagel maakt de top 5 compleet. De overige kandidaten op de lijst zijn een mooi gezelschap met een duidelijke afspiegeling van alle inwoners Beneden-Leeuwen.

In de komende periode zal elke dag een lid van de kandidatenlijst zich aan u voorstellen op onze Facebook pagina. Dit gebeurd middels een foto en persoonlijk verhaal waarin onze leden motiveren waarom zij zich graag inzetten voor onze partij en de gemeentepolitiek. Donderdag 26 januari is er gestart met nummer 48 op de lijst en vanaf dan komt er elke dag een kandidaat voorbij tot aan de verkiezingen op 16 maart.

Bent u nu al benieuwd naar alle kandidaten op de lijst dan is deze beschikbaar via onderstaande link.Terug naar overzicht